sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Takapihan kavereita

Tämän viikon aikana pakkaset paukkuivat ja aurinko paistoi. Jäljet lumihangessa paljasti meidän takapihan kavereiden olleen liikenteessä. Kissoja, lintuja, pupuja ja muutama isojalkakin.




Sunnuntai aamun valjetessa mittari näytti rapiat -28 astetta ja aurinko pilkahteli taivaalla, mutta mitä tämä neiti teki: teki kupposen kuumaa mehua ja kömpi sohvalle viltin alle nököttämään ja surffailemaan huonekalu- ja sisustuskauppojen sivuille. Koko viikon aamusin toteutunut toppausprosessi ei ollenkaan houkuttanut ja pysyttelin iltapäivään asti visusti sisällä. Iltapäivällä reipastuttiin ja lähdettiin herkkupatojen äärelle W:n isälle.

Perillä oli aivan ihana tunnelma: erilaisia lyhtyjä, pihavaloja ja yllätyksenä näin metsän reunassa 4 metsäkaurista. Bambit olivat arkoja, mutta tulivat meidän ollessa sisällä hyvinkin lähelle taloa ja niitä sitten tiirailtiin ikkunoiden takaa.Herkullisten ruokien jälkeen huomattiin talon toisella puolella rusakoita murkinoimassa syöttöpaikalla ja vielä myöhemmin lisää bambeja.Yllätyin itsekin kuinka ihastuin noihin siroihin eläimiin ja toivon kovasti että ne selviävät näistä pakkasista ja talvesta ylipäätään.Illan pimetessä alkanut lumisade loi satumainen tunnelman kotimatkalle. Takapihan kavereiden jäljet peittyvät, mutta siellä ne jatkavat kulkuaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti