tiistai 7. helmikuuta 2012

Visparii!

Paukkupakkaset väistyivät ainakin hetkeksi ja nyt on hyvä sauma tyhjentää pakastinta. Tavoitteena ois seuraavien kovien pakkasten aikana pakastimen sulattaminen ja kivahan se ois jos ois vähän vähemmän roudattavaa pihalle sulatuksen ajaksi. Niimpä päätin käydä puolukkavaraston kimppuun ja tein pienen satsin vispipuuroa. Hieman tönkköä puurosta tuli ja vatkaukseenkin meni aikaa normaalia pitempään, mutta hyvältähän tuo maistu. Loppujen lopuksi visparin tekoon ei kauaa mene, joten voisi ottaa tavoitteeksi tehdä jokin kiisseli tai vispipuuro viikottain. Mustikat luultavasti saan mutusteltua smoothien muodossa, lempparina on ihan perus mustikkabanaanismoothie.

1 kommentti:

  1. Mä tein eilen Einolle mansikkavisparia... puolukkaversio ei ollut menestys aiemmin :)

    VastaaPoista