sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Purnukkameri

Totesin jo aikoja sitten, että olen pieni hamsteri kosmetiikan suhteen. Musta on ihana kokeilla uusia tuotteita, mutta pitäisi vissiin ostaa vain matkakokoja tai antaa sitten aina eteenpäin jos tuote ei oo täysin mieluisa. Lempparithan kuluu aika nopeastikin ja niiden kulumisen kanssa ei ole ongelmaa, mutta nämä ei lempparit....purkkeja ja purnukoita riittää. Ilmankos innostuin seuraamaan Virven blogia ostolakossa jo reilu vuosi sitten...tunnistin piirteitä itsessäni. Tosin lähes kaikki tuotteet olen itse ostanut, joten määrän hallinta on täysin omissa käsissäni....syyttäisinkö siis hyviä mainoksia, houkuttelevia tarjouksia vai liian löysiä kukkaron nyöriä?

Päätin kuitenkin jo muutama kuukaisi sitten lopettaa hamstraamisen ja kuluttaa edelliset tuotteet loppuun ennen uusien ostoa. Tämä on melkein mahdollista, mutta joitakin poikkeuksia olen jo joutunut tekemään. Suunta on kuitenkin oikea, uutuuksia en ole ostellut ellei vanhat ole käytetty loppuun. Mutta vanhoja luottotuotteita on pitänyt hankkia, ettei nassu ja hiukset kärsi vääränlaisista tuotteista liikaa. Melkoinen haaste on esimerkiksi käyttää 3 melko hoitavaa shampoo+hoitoaine settiä kun hiukset on parin pesun jälkeen jo päänmyötäiset ja niin liukkaat että muita tököttejä saakin sitten kuluttaa ihan reippaasti jonkinlaisen volyymin saamiseksi.
Samoin kasvojen iho vaatii tietyt tuotteet, ettei lookkini ole kuin voissa paistettu tai lohkeilevan kuiva valkonaama. Vääränlaiset kasvovoiteet käyvät onneksi hyvin kaulan ja rintakehän alueelle ja kuluvatkin nopeammin.

Tässä hieman kuvasaastetta purtiloistani.



Kynsilakat+hoitovälineet

Vessan purnukkahylly

hiustenhoitotuotteita


 lisää hiustenhoitotuotteita

mukavia suihkuhetkiä




 tän hetken lempparisaippuat Soap factoryltä


Purkkeja ja purnukoita on vielä jossain piiloissaan, mutta näitä kuvia katselemalla kyllä motivoituu vähentämään purkkejaan....huomasittehan avokin tuotteet vessan purnukkahyllyltä...ehkäpä sillä on kokonainen taso käytössään kesään mennessä...ellen sitten ole häätänyt sen purkkeja omieni tilalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti