sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Talvilomailua part 2: Naantali

Palattiin lauantai iltana Kööpenhaminasta ja heti maanantaina lähdettiin ajelemaan kohti Naantalia. Sain alkuvuodesta loistavan tarjouksen 2hlön 2 yön paketista ja niimpä se nyt käytettiin hyväksi.
Ajomatka oli melko tasan 2h, joten takapuoli puuduksissa ei tarvinnut autossa kököttää. Perillä yllätyttiin iloisesti kun ei jouduttu hotellin huoneeseen vaan päästiin lomaosakehuoneistoon merinäköalalla.

Tälläinen näkymä oli kun ovi avattiin (tavarat tosin käytiin jo levittää)



No nyt mahtuu nukkumaan, 2*120cm sänky!


Ekana päivänä oli vähän synkkää



Mutta seuraavana jo aurinkokin paisto


Auringonlasku


Oli meillä kavereitakin, joutsenpariskunta



Kauniit lenkkeilymaastot houkutteli päiväkävelylle


Tää kuva menis melkein kesäkuvasta



Naantalin vanha kaupunki jäi kokonaan väliin, mutta kylpylässä kerettiin toisena päivänä lillumaan. Viime kesänä käytiin Imatran kylpylässä ja siellä oli kyllä kivemmat altaat, etenkin erilaisia hierovia suihkuja. Naantalissa oli vähän tylsät altaat, joten ei siellä altailla olisi jaksanut montaa päivää käydä. Hoidot ja muut puitteet taitavat enemmän houkutella asiakkaita. Hintataso oli melko korkea, joten mielummin varailin kasvo- ja jalkahoidot kotikaupungissa. Huoneen edellytys oli, että osallistuttiin lomaosake esittelyyn ja melkein oltaisiin nyt lomaosakkeen omistajia, mutta sitten iski semmonen ahdistus, että kotiin lähdettiin ihan ilman osaketta. Jatkossakin matkustellaan ilman minkäänlaisia sitoumuksia mihinkään paikkaan tai summiin.


Naantalista palattiin juuri sopivasti pääsiäistä viettämään ja pääsiäinen sujuukin ystävien ja vanhempien luona illallisilla....lomailu on mennyt siis lähinnä valmiisin pöytiin parkkeeraamalla, mutta kohta se arki palaa kuvioihin ja itse on alettava kokkailemaan.

Oikein mukavaa pääsiäistä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti